Osnivač MK STAR HOTELA je porodica Stojić. Već deset godina, osluškujemo Vaše želje i zahteve, a za to vreme smo ostali dosledni osnovnim principima koje smo postavili na samom početku a to su poštovanje tradicije i vernost prema našim klijentima.

Od male sale koja je mogla da ugosti tek stotinak gostiju, porasli smo i sada je naš kapacitet 350 mesta. U međuvremenu smo otvorili 2 sprata sa sobama za dnevni odmor i prenoćište, letnju baštu, kao i bar za goste i prijatelje našeg hotela. Idealno mesto za turiste, koji će sigurno uživati u obilasku našeg glavnog grada i čarima koje on nudi, ali i za poslovne ljude kojima je potrebna dobra povezanost sa svim delovima grada.

I tu nije kraj, velika iznenađenja pripremamo u toku 2015. godine, budite uz nas i pratite naš rad, a mi ćemo sa zadovoljstvom unapređivati naše poslovanje kako bismo Vam bili na usluzi.

 

  • Hotel MK STAR

    Spoljašnji izgled objekta je modernog dizajna u kombinaciji sa lepo uređenom pejzažnom arhitekturom, krasi ga velika fontana u sklupu parka sa rasvetom i klupama  za Vašu relaksaciju.

    Obezbeđen besplatan parking sa fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom, za čak 100 parking mesta, za sve naše goste.
  • Kontaktirajte nas

  • Pratite nas