Kompletna organizacija Vašeg najvažnijeg dana u životu. Moderno uređena sala, veliki prostor kapaciteta do 350 mesta, dekoracija, svadbeni meni skrojen da oduševi sve Vaše najfinije ukuse, kao i ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam je na usluzi.

MK STAR je u mogućnosti da od Vašeg venčanja napravi spektakl za pamćenje uz naša specijalna iznenađenja. Možete kreirati sopstveni meni ili odabrati neki iz naše standardne ponude – meni.

Hotel MK STAR daruje mladencima SVADBENI POKLON PAKET : LUKSUZNI MLADENAČKI GOLD APARTMAN, korpu sa voćem i bocom penušavog vina.

Naši dragi mladenci već godinama u nazad dobijaju kao poklon specijalno izrađene čaše za šampanjac, izgravirane njihovim imenima, logom restorana i datumom venčanja, kao jedinstvenu uspomenu za nov početak.

Restoran sarađuje sa eminentnim bendovima čiji je muzički repertoar raznovrstan, kao i sa trubačima, čiji je dolazak obezbeđen od strane MK STAR HOTELA, i potpuno besplatan.

I to nije sve, organizujemo i određene pogodnosti prilikom ugovaranja muzike, kupovine/iznajmljivanja venčanice, odela za mladoženju, šminke i frizure, izrade torti, iznajmljivanja limuzine, tematske dekoracije sale.

 

  • Hotel MK STAR

    Spoljašnji izgled objekta je modernog dizajna u kombinaciji sa lepo uređenom pejzažnom arhitekturom, krasi ga velika fontana u sklupu parka sa rasvetom i klupama  za Vašu relaksaciju.

    Obezbeđen besplatan parking sa fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom, za čak 100 parking mesta, za sve naše goste.
  • Kontaktirajte nas

  • Pratite nas